Blog

The Television Centre, London now open

The BBC’s former headquarters reopened earlier this year as a residential-led mixed used development in London’s White City.

The Television Centre transforms the existing BBC Television centre into a mixed-use development that combines office and studio space for the BBC, entertainment and leisure facilities, new housing, a hotel and office space, alongside high-quality public open spaces.

Working with Gillespies and Maylim, the Outdoor Deck Company were commissioned to supply and install Cumaru benches and seating areas with bespoke metal work including hand rails and arm rests (designed by our in-house team) to the refurbished Helios Plaza area. In the famous external Helios courtyard and forecourt, perfectly spaced FSC Cumaru cladded doors were installed to the services/access and general enclosure area, for a seamless look.

The homes at Television Centre sit in the existing circular Grade-II listed Helios, overlooking the gilded statue of Helios the sun god at its centre and the newly-built Crescent, with views over a Gillespies-designed private courtyard garden and tranquil vistas across Hammersmith Park.

View more project images

Share

WordPress Video Lightbox